iPhone 5s i gjetur, si mund ta zhbllokoj?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 5s i gjetur, si mund ta zhbllokoj?

henri
This post was updated on .
pershendetje. dua te blej 1 iphone 5s nga dikush qe me thote qe celulari eshte i gjetur jasht shqiprie. cfare verifikimesh mund te bej per celularin dhe nqs esht i bllokuar a ka ndonje menyr per ta zhbllokuar?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 5s i gjetur, si mund ta zhbllokoj?

dendi
Administrator
Nëse dëshiron ta blesh, mënyra më e mirë është që të marrësh një kartë SIM tënden shqiptare, t'i bësh restore iPhone-it ose t'i kërkosh përsonit që kërkon ta shesë që ta bëjë ai dhe ta sjellë të pa aktivizuar dhe më pas ta aktivizosh me kartën tënde SIM dhe me një llogari tënden Apple ID. Nëse arrin të bësh këto dy gjëra atëherë ia vlen ta blesh pasi nuk është i bllokuar.

Me pak fjalë, dy gjëra janë të rëndësishme: 1. iPhone të punojë me kartën tënde shqiptare 2. iPhone të aktivizohet me llogarinë tënde Apple ID, pasi nëse është i aktivizuar me një llogari tjetër mund të jetë i vjedhur dhe nuk e aktivizon dot!