iPhone 5 nuk më vijnë sms-të as thirrjet

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 5 nuk më vijnë sms-të as thirrjet

shenur
This post was updated on .
Ekom iphon 5 por kam problem kur ta fshi pin home fb whatsapin viberin nuk me vin sms as thirrjwt a munesh mem ndohmu ?? Ekom bo restore plot her prap sban?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje

dendi
Administrator
Duhet të bësh restore, dhe ta konfigurosh si iPhone të ri dhe jo nga një backup i vjetër që mund të kesh ruajtur, pasi mund të ketë ndonjë problem më përpara që vazhdon të ruhet në iPhone.