iPhone 5 nga Amerika që të punojë në Shqipëri!

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 5 nga Amerika që të punojë në Shqipëri!

gumzhitja
This post was updated on .
Pershendetje. Une nuk jam shume i dhene teknikisht me fjalen e fundit, por kisha nji pyetje. Me ka kerkuar nji mik nji IPhone 5 per ne Shqiperi ( une jetoj ne usa). C'fare duhet t'i bleje qe t'i punoje aty pa problem . Me duket se disa nuk punojne ( locked, unlocked). Pra car t'i them atij shitsit tek Apple store ? Mund ta pyes edhe ate direkt, por mendova me mire " ta marr kalane nga brenda" dhe ju duhet ta dini me mire. Falenderime te sinqerta ne advance.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 5 nga Amerika që të punojë në Shqipëri!

dendi
Administrator
Në dyqanet e autorizuar në Amerikë, kanë produkte Apple për Europën, që janë full-unlocked dhe punojnë me çdo kartë, por kështu do të kushtonte 50$ më shumë sepse të bëjnë të paguash taksë. Më mirë t'i thuash që udhëtoj shpesh në Europë dhe më duhet një iPhone që të jetë full-unlocked që të punojë dhe me kartat shqiptare.