iPhone 5 i bllokuar me Apple ID nga iCloud

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 5 i bllokuar me Apple ID nga iCloud

doriipone
This post was updated on .
pershendetje kam nevoj per ndihmen e stafit tuaj lidhur me nje problem kam nje ipone 5 por eshte i bllokuar me apple id nga icloud edhe se aktivixoj dot kam provuar nga videot ne youtube po ska rexultat a ka ndonje menyr apo nuk ka mundesi te behet
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ndihmee

dendi
Administrator
Duhet të dalësh nga accouni i vjetër dhe të lidhesh me tëndin. Shko tek setting dhe bëji logout