iPhone 5 Activation Lock!!

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 5 Activation Lock!!

besimm
Pershendetje,

Kam nje iPhone 5 te klientit tim, i cili ishte iOS 7 dhe e bera downgrade ne iOS 6.1.3. Tani po me kerkon per ta aktivizuar iPhone 5, Apple ID te cilen nuk e di, dhe gjithashtu edhe klienti im nuk e di. A ka ndonje menyre qe ta aktivizoj kete iPhone? Keshtu me shfaqet:

"This iphone is currently linked to an apple id (k*******@icloud.com). Sign in with the Apple ID that was used to set up this iphone."
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 5 Activation Lock!!

dendi
Administrator
Provoje ta aktivizosh nga kompjuteri me iTunes me një Apple ID tjetër. Nëse nuk e pranon, atëherë e vetmja zgjidhje mbetet restore!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 5 Activation Lock!!

florim3003
a din ndokush te me tregoj se mun te aktivizoj iphonin por passwordin e ID e vjeter nuk e di nuk di asnje te dhem per at e-mail e kam ber ne ITUNE-s restor po me u aktivizu telefoni po e kerkon vetem ID e vjeter me te cilen edhe aktivizuar me heret mun dikush te me ndihmoj...