iPhone 4s nuk ma lexon sim kartelen

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4s nuk ma lexon sim kartelen

Armend
Un e kom ni iphone 4s full unlock eshte e ka verzionin 7.0.4 amo pe kom ni problem se nuk po ma lexon as ni kartel hiq veq pe qet aty te valt searching... edhe veq qashtu po rrin.. a mundet mem ndihmu najkush per ket problem..
flm per mirkuptimin
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4s nuk ma lexon sim kartelen

dendi
Administrator
Nëse është full unlock është e pamundur që të japë këtë problem papritmas. Ose të ka rënë në tokë ose në ujë dhe është prishur antena, ose është i bllokuar me ndonjë operator të huaj dhe nuk të lejon ta përdorësh me operatorët e tjerë.
Nëse ky problem të ka ndodhur mbasi ke ndryshuar versionin e iOS ose pas Jailbreak, atëherë mund ta zgjidhësh duke e lidhur iPhone-in me iTunes dhe duke i bërë restore, duke i bërë një backup përpara që të mos i humbasësh materialet që ke në telefon.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4s nuk ma lexon sim kartelen

Armend
Po po vlla full unlock eshte, amo problemi ish te antena pom doket se sot e kom pas te ni mobishop edhe e qeli e kqyri mtha qe antena ish e shtypt pak edhe per qata nuk bon..
a e din ti Dendi a munet me ju ndrru qajo anten edhe sa munet me kushtu perafersisht ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4s nuk ma lexon sim kartelen

dendi
Administrator
Ajo mund të ndryshohet, por për këtë duhet të pyesësh tek ndonjë dyqan i specializuar për produktet Apple, pasi unë nuk e di se sa kushton fiks.