iPhone 4s, menyra me e mire per te karikuar baterine

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4s, menyra me e mire per te karikuar baterine

jetmiri
This post was updated on .
Pershendetje

Doja nje mendimin nga ju per menyren e karikimit te iphone-it,qe ta karikojme sapo bateria te shkoj 20%  apo mund ta vem ne karikim sa her te duam?


Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4s 5.1

dendi
Administrator
Mund ta karikosh si te duash nuk ka ndonje problem, ne te sugjerojme vetem qe nje here ne muaj ta shkarikosh bateine deri ne fund dhe pastaj ta karikosh deri ne 100%. Duke bere kete proçes do te kesh nje kohezgjatje me te mire te baterise.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4s, menyra me e mire per te karikuar baterine

Bledy
In reply to this post by jetmiri
Une perdor app BatteryDoctor dhe shikoj permirsime... iphone 4s
«Stay hungry, stay foolish»
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4s, menyra me e mire per te karikuar baterine

Nikolin
In reply to this post by jetmiri
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.