iPhone 4s Downgrade nga iOS 6.1 në iOS 5.1.1

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4s Downgrade nga iOS 6.1 në iOS 5.1.1

agondaku
This post was updated on .
A eshte e mundur downgrade i iphone 4s prej 6.1 ne 5.1.1 pa shsh Blobs.
ose vet downgrade i Basebandit .
pasi e kam unlock me gevey dhe ios 6.1 nuk osht i suportushem pi versionit te gevey qe e kam.

po ashtu a ekziston tani ndonje metod per unlock 4s 6.1 .psh ultrasnow apo tjeter menyr pos me i bo upgrade geveys.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4s Downgrade nga iOS 6.1 në iOS 5.1.1

dendi
Administrator
Nuk është akoma i mundur downgrade për iPhone 4S. Dhe Ultrasn0w punon vetëm për iPhone 3GS
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4s Downgrade nga iOS 6.1 në iOS 5.1.1

agondaku
dmth e vetmja menyr tash per tash me bo unlock osht me gevey ose full unlock
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4s Downgrade nga iOS 6.1 në iOS 5.1.1

dendi
Administrator
Për iPhone 4S, po!