iPhone 4s Bad ESN i bllokuar me Verizon

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Edi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4s Bad ESN i bllokuar me Verizon

Edi
This post was updated on .
Pershendetje,
Kam nje Iphone 4s, 16GB te ardhur nga Verizon USA. Por eshte i bllokuar dhe nuk punon me sim shqiptar.
Pa sim telefoni ndizen normalisht ndersa me sim thot contact your carrier to get the phone unlocked.
Problemi eshte se une provova ta zhbllokoja ne faqen: www.officialiphoneunlock.co.uk e sugjeruar nga vete ju por pas nje pritje prej 15 dites ata mu pergjigjen se nuk mund ta zhbllokojme pasi eshte me BAD ESN.
Ju lutem mond te me thote njeri se cilat jane zgjidhjet e mundshme  se si mund te zhbllokohet ky Iphone dhe sa mund te kushtoje?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4s Verizon unlock

dendi
Administrator
Nëse iPhone është BAD ESN, nuk mund të zhbllokohet me anë të IMEI pasi nuk e lejon operatori telefonik me të cilin është blerë. Mund të provosh me ndonjë Gevey Sim nëse të punon, por nuk të premtoj asgjë pasi nuk e kam testuar ndonjëherë me një iPhone Bad ESN. Provo të kontaktosh direkt me fqen zyrtare të R-SIM

http://www.iphonealbania.net/2013/11/r-sim-9-pro-zhbllokon-cdo-iphone-5c-5s.html