iPhone 4S i bllokuar në recovery mode pas update në iOS 6.1

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4S i bllokuar në recovery mode pas update në iOS 6.1

kiki
This post was updated on .
pershendetje iphone 4s full unlock kam ber update direkt nga iphone versionin e fundit te iosit 6.1 po diqka nuk shkoi mir dhe tani me ka ngel ne recovery mode (kablla itunes) dhe nuk po arrij as te dal nga recovery mode as me itunes ta ndez. qfar me sugjeroni te bej sa me shpejt pls?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4S i bllokuar në recovery mode pas update në iOS 6.1

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4S i bllokuar në recovery mode pas update në iOS 6.1

besimm
provo te besh jailbreak me evasi0n