iPhone 4S i bllokuar më nxjerr error 9

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4S i bllokuar më nxjerr error 9

mirjan lala
This post was updated on .
kam nje iphone 4s riparova wifin e ndeza dhe punoi kur papritmas u fut ne recovery mode black screen  u perpoqa ta nxjerr nga recovery por jo ... i bera restore dhe me nxori error 4014 pastaj error 9 ,,,dhe gjithmon me nxjerr error 9 cfar mund te boj plz help me .....
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4S i bllokuar më nxjerr error 9

dendi
Administrator
Provo të ndërrosh kavon që e lidh me kompjuterin, ose provoje t'i bësh restore nga një kompjuter tjetër!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4S i bllokuar më nxjerr error 9

mirjan lala
e kam provuar  i nderrova kavon nderrova kompjuterin shkarkova ispw itunes prap te njejten gje 

Sent from my iPhone

On 22 May 2014, at 00:07, "dendi [via Forum iPhone Albania]" <[hidden email]> wrote:

Provo të ndërrosh kavon që e lidh me kompjuterin, ose provoje t'i bësh restore nga një kompjuter tjetër!


If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://forumi.iphonealbania.net/iPhone-4S-i-bllokuar-me-nxjerr-error-9-tp5003437p5003438.html
To unsubscribe from iPhone 4S i bllokuar më nxjerr error 9, click here.
NAML
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: iPhone 4S i bllokuar më nxjerr error 9

mirjan lala
In reply to this post by dendi
ke ndonje ide tjt per kte error 9Date: Wed, 21 May 2014 15:06:46 -0700
From: [hidden email]
To: [hidden email]
Subject: Re: iPhone 4S i bllokuar më nxjerr error 9

Provo të ndërrosh kavon që e lidh me kompjuterin, ose provoje t'i bësh restore nga një kompjuter tjetër!


If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://forumi.iphonealbania.net/iPhone-4S-i-bllokuar-me-nxjerr-error-9-tp5003437p5003438.html
To unsubscribe from iPhone 4S i bllokuar më nxjerr error 9, click here.
<a href="http&#58;//forumi.iphonealbania.net/template/NamlServlet.jtp?macro=macro_viewer&amp;id=instant_html%21nabble&#58;email.naml&amp;base=nabble.naml.namespaces.BasicNamespace-nabble.view.web.template.NabbleNamespace-nabble.view.web.template.NodeNamespace&amp;breadcrumbs=notify_subscribers%21nabble&#58;email.naml-instant_emails%21nabble&#58;email.naml-send_instant_email%21nabble&#58;email.naml" rel=nofollow style="font&#58;9px serif;" target=_blank>NAML
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

(no subject)

mirjan lala
In reply to this post by dendi

prsh dendi kam nje iphone 4s me chip wifi nuk punon provoj te dergoj sms dhe nuk funksionon  cila eshte zgjidhja plz help?!?!