iPhone 4S

Diskuto me komunitetin tonë për gjithçka që ka të bëjë me iPhone 4S
12
Topics (59)
Replies Last Post Views
iPhone i humbur... by Kenshiro
2
by Kenshiro
Probleme me ringtonet ne iPhone by Nikolin
1
by dendi
iphone 4s ios 5.1.1 bllokohet dhe restartohet by Doniano21
3
by dendi
Personal hotspot or mywi by alian
2
by alian
Downgrade and jailbreak iphone 4s by albi
1
by dendi
Probleme me Personal Hotspot by Nikolin
1
by dendi
Probleme me kalimin nga ios 6 ne ios 5.1.1 by Nikolin
12
by albi
Si te ja bej downgrade ios 6 by Ndriqim
1
by albi
Iphone 4S Bad ESN by Edi
2
by Edi
Të instaloj apps .ipa pa jailbreak by Cledy West
3
by dendi
Të telefonosh nga Siri? by Gjenti
3
by dendi
Si të transferoj një video nga PC në iPhone? by Gjenti
2
by Gjenti
iPhone 4S i vjedhur, a mund te kete probleme? by Flakrim
1
by dendi
Iphone 4s nga AT&T USA by Edi
1
by dendi
iPhone 4s I bllokuar, Itunes Disable! by Furkan
1
by dendi
Installous 5 Download failed: Unexpected content.. by igli_81
1
by dendi
Iphone 4s nga verizon by alian
7
by dendi
iPhone 4S nuk degjoj pas 2 minutash telefonate by Emiljano
4
by Bledy
iPhone 4s Jailbreak by jetmiri
2
by Bledy
Si te bej jailbreak iPhone 4S me iOS 5.1.1? by Ervini
2
by Bledy
iPhone 4S si te bejme jailbreak by luanlp
2
by Bledy
Jailbreak iPhone 4s me iOS 5.1 by jetmiri
4
by Bledy
Si te besh Jailbreak hap pas hapi per iphone4s dhe iPad2 ne Windows per iOS 5.0.1 by JoL
0
by JoL
Update from 5.0 to 5.0.1 (firmware is not compatible) iPhone 4s by lekoparty
4
by JoL
12