iPhone 4S

Diskuto me komunitetin tonë për gjithçka që ka të bëjë me iPhone 4S
12
Topics (59)
Replies Last Post Views
iPhone 4S i bllokuar më nxjerr error 9 by mirjan lala
5
by ChristinaSun
Si të rekuperoj fotot nga iPhone pa backup në iTunes? by theshqiprons
2
by Finalios
Më ka humbur iPhone by Femi
2
by Finalios
Restore itunes error code by Dibrann
12
by Finalios
iPhone i humbur... by Kenshiro
3
by Finalios
Si te mbroj celularin. by visi
0
by visi
RE: cydia by mirjan lala
0
by mirjan lala
iPhone 4s ne mode aktivizimi by startx
3
by dendi
iphone 4s kërkon aktivizim by ergys1990
2
by b|g bo0s|
me fiket tel kur bej foto by wissy
1
by dendi
iPhone 4S mban shume pak bateri by wissy
2
by wissy
Si ta ndrroj versionin prej 4.2.1 ne version 6.1.2 by rmaxhuni
1
by dendi
Si të aktivizoj AssistiveTouch në iPhone? by rmaxhuni
1
by dendi
Si mund t'i bëj format iphone 4s? by ergys1990
7
by Paranormal Attack
problem me wifi ne 6.1.3 by landi
1
by dendi
Probleme me ringtone iphone 4S by donat
1
by dendi
ne lock screen nuk me vijne notification by alian
0
by alian
Ndihmee :) by Ndrit
1
by Paranormal Attack
Facetime dhe imessage by wissy
1
by dendi
Si të instaloj ios 6.1.2 nga iOS 5.0.1 në iPhone 4S? by silva
2
by silva
iPhone ka mbetur tek logoja e mollës pasi kam fshirë iFile by florioni_14
2
by florioni_14
Ndonjë program për të vendosur iPhone në çeslës sepse nuk më punon butoni Power by desa
5
by gani
problem kalimi nga 6.1.1 ne 6.1.2 by Dibrann
3
by dendi
iPhone 4s, menyra me e mire per te karikuar baterine by jetmiri
3
by Nikolin
Si të aktivizoj iPhone 4S pa kartë sim? by JuniorGrey1
1
by dendi
iPhone 4s Downgrade nga iOS 6.1 në iOS 5.1.1 by agondaku
3
by dendi
Probleme me bateririnë e iPhone 4s!!! by Gjenti
1
by dendi
Update App e pamundur nga iTunes by alian
1
by dendi
Si mund te zhbllokoj nje iPhone 4 s by saimir.dafku
1
by dendi
Si të ruaj SHSH në iphone 4s? by desa
1
by dendi
Ndihm per Kontaket ne Iphone by benmk2
8
by dendi
iPhone 4S i bllokuar në recovery mode pas update në iOS 6.1 by kiki
2
by besimm
iOS 6.1: a është problem të bëj thjeshtë update dhe jo restore? by landi
1
by dendi
iPhone 4S me Gevey, a mund të bëj update në iOS 6.1? by desa
2
by desa
A mund të bëj downgrade iPhone 4S nga 6.0.1 në 5.1.1? by desa
1
by dendi
12