iPhone 4 nuk me sinkronizohet me iTunes nepermjet Wifi

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4 nuk me sinkronizohet me iTunes nepermjet Wifi

elti1995
iPhone 4 nuk me sinkronizohet gjithmone qe dua une me iTunes nepermjet Wifi, dhe atehere qe sinkronizohet nuk sinkronizon aplikacionet, por vetem Tones, Music dhe Books. (E lidh iPhone-in me kavon usb me kompjuterin dhe pasi bej ndo1 sinkronizim aplikacionesh ose ndonje gje tjere dhe me pas e shkepus nga kompjuteri, me del opsioni per ta sinkronizuar por kur e hap iTunes pas nja dy ditesh per ti bere sinkronizim nepermjet Wifi nuk mundem.
Nuk e di, por mbase ndikon gje qe tek Settings--General --iTunes Wi-Fi Sync me dalin te kompjuterat e mi, i vjetri dhe ai qe kam blere tani. Tek i vjetri thote poshte qe sinkorinizon Apps, ndersa tek i riu Tones,Music and Books. Per me shume kam ngjitur nje foto. Ju lutem te me ndihmoni. Ju faleminderit. IMG_3602.JPG
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 nuk me sinkronizohet me iTunes nepermjet Wifi

dendi
Administrator
Ndrysho impostimet tek programi iTunes në kompjuter se me siguri aty është problemi, kontrollo seksionin Apps se ndoshta nuk është i aktivizuar për sinkronizimin automatik të aplikacioneve me iPhone, pasi shumë përdorues që kanë jaibreak nuk e preferojnë sepse i fshin aplikacione e shkarkuara falas nga Installous ose ndonjë program tjetër.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 nuk me sinkronizohet me iTunes nepermjet Wifi

elti1995
Ju faleminderit.