iPhone 4 nuk më dërgon SMS

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4 nuk më dërgon SMS

Dibrann
This post was updated on .
pershendetje kam iphone 4 sms nuk dergon askuj ku mund tjet problemi kam kontaktuar kompanin e numrit me kan than qe tek un asht problemi qfar sygjeroni
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 nuk më dërgon SMS

dendi
Administrator
Provoje ti bësh një restore nëse nuk e ke sim-locked dhe nuk rrezikon ta bllokosh