iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

classic Classic list List threaded Threaded
18 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

besnik
This post was updated on .
PershenDetjee , Kam Njee iphone 4 iSO 5.1.1 Basbendin - 01.12.01  A Muj te Zhbllokoj mee SAM , Ose Me ultrasn0w . Flm A.D.M .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4

dendi
Administrator
Nuk e zhbllokon dot me SAM pasi është një metodë që është bllokuar tashmë nga Apple, ndërsa Ultrasn0w nuk funksionon për basebandin tënd. Këto janë zgjidhjet: http://www.iphonealbania.net/2012/07/unlock-zgjidhjet-e-mundshme-per.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4

besnik
E saa kushton me Zhblloku .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4

besnik
Full unllok
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 4

dendi
Administrator
Varet nga operatori me te cilin eshte i bllokuar.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

besnik
In reply to this post by besnik
Meee sa Me dukett esht i bllokuar nee Sunrise saa Kushton peraFersisht
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

besnik
ee Gjysh kish Boo Tih me maa Zhbllokuu , See Spo Mar Vesh en Qatt link Snn Tybee.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

besnik
A.d.m aa kishe Mujjt me ma Zhbllokuuu A Joo ti
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

besnik
Osee ma dergo Ndonje Link See sii behett zhbllokimi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

dendi
Administrator
Nuk ka ndonjë guidë të veçantë si të bësh zhbllokimin, mjafton të kryesh pagesën dhe ta bëjnë ato.

Kjo mund të bëhet duke kontaktuar direkt operatorin me të cilin është i bllokuar telefoni juaj. Në këtë mënyrë do ju kushtonte më pak ose mund të jetë edhe falas si në rastin e AT&T. Përndryshe, nëse nuk keni mundësi ta bëni direk me operatorin, për arsye të ndryshme që mund të keni, zgjidhja e vetme që ju ngelet është ta bëni atë online me faqe që ofrojnë një shërbim të tillë. Si për shembull: OfficialiPhoneUnlock.co.uk, është nj faqe që zhbllokojn telefonin në këtë mënyrë dhe çmimet variojnë nga lloji i operatorit, mund ti kontrolloni ato tek faqja e tyre. Për më tepër mund të lexoni artikullin tonë. Ose dy faqe të tjera që ne kemi testuar dhe që funksionojnë 100% janë: Cutyoursim dhe Allgsmunlock.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

besnik
Adm  Nuk po Dii Qysh Zhbllokohett Akii Ndoo njje link video te Shikoj Si Behett Osee A mund Tee Konttaktoj mee Juu Perssonalisht See ikam Dyy iphona Mee Tnjejtin problem "bllokum"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

dendi
Administrator
Nuk ka ndonjë shkencë të madhe, thjeshtë jep kodin IMEI me operatorin me të cilin është i bllokuar, të kryesh pagesën dhe më pas të presësh përgjigjen.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

besnik
A.d.m Ktuh En PEJ pom Thojn 150 euro te kushton E spo ma mer menjja See. Muj me Zhblloku me 20 euro Qysh kerkojn Qatoh Wbfaqet .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

dendi
Administrator
Ne i kemi testuar këto faqe dhe kanë qënë korrekte, nëse nuk ke besim mund të mos e bësh.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

besnik
a.d.m , a ka dal najj Sen Per Verzionin tcillin esht me Siper Per Ta Zhbllokuar me ultrrasn0w :/

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

dendi
Administrator
Situata është po e njëjta Besnik, nuk ka dalë asnjë zgjidhje e re deri tani.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 me iOS 5.1.1 a mund ta zhbllokoj me SAM ose Ultrasn0w?

besnik
A,d,m a Ka ndonjje Link qe Mund ta Dii se Me Qffar Operatori ekam Te Bllokur iphonin ?