iPhone 4 i zhbllokuar me Sam. jailbreak IOS 7.04

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Don
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4 i zhbllokuar me Sam. jailbreak IOS 7.04

Don
This post was updated on .
Kam 1 iphone 4 dua ta bej update me ios 7.0.4 dhe me pas ti bej jailbreak po nuk e kam tzhbllokuar a mund te behet hacktivate me kte evasion apo jo ?Se e kam te zhbllokuar me SaM.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 i zhbllokuar me Sam. jailbreak IOS 7.04

dendi
Administrator
Don
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 i zhbllokuar me Sam. jailbreak IOS 7.04

Don
Ne rregull po puna eshte per hacktivate si i behet se nuk ma njeh karten origjinale iphone edhe duhet ti bej activate