iPhone 4 i Bllokuar, a zhblokohet me Jailbreak?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4 i Bllokuar, a zhblokohet me Jailbreak?

nexhmedin
This post was updated on .
Pershendetje !
a zhbllokohet iphone 4 nese i bej jailbreak me ios 7?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak iphone 4 ios 7.0.4 AT&T

njazi
Pershendetje!
kam nje iphone 4 me ios 7.0.4,  te ardhura nga Amerika. mund ta zhbllokoj duke bere jailbreak sipas njeres prej guidave tuaja apo nuk eshte e mundur qe te zhbllokohet ?
faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak iphone 4 ios 7.0.4 AT&T

dendi
Administrator
Nëse iPhone nuk punon me kartat Shqiptare, dmth nuk ka valë dhe nuk arrin të telefonosh, nuk zhbllokohet dot me Jailbreak, duhet bërë Unlock duke përdorur një Gvey Sim të veçantë ose duke zhbllokuar IMEI-në në ndonjë faqe online që e ofron këtë shërbim.