iPhone 4

Diskuto me komunitetin tonë për gjithçka që ka të bëjë me iPhone 4
1234
Topics (110)
Replies Last Post Views
Ikonat nuk dridhen kur i lëviz by Bledi
3
by dendi
Si mund ta bej Downgrade IOS 6 ? by Ndriqim
8
by dendi
Pytje rreth IOS 6 by Ndriqim
3
by dendi
iphone 4 sunrise lock by Dibrann
1
by dendi
Gjuha shqip per kalendarin dhe motin ne iPhone by Bledi
1
by dendi
Nuk me hapen shume aplikacione dhe lojra by Bledi
3
by dendi
baseband 04.11.08 by kastrat
1
by dendi
nuk me del via iPhone kur shkruaj statuse ne Facebook! by ichbin07
2
by albi
iPhone i bllokuar tek logoja e apple ne ekran pas instalimit te sms+ nga Cydia by olti
4
by albi
Iphone 4 aktivizmim by BMW
2
by albi
Facetime iphone 4 nuk punon me AMC by ichbin07
2
by Bledy
Zhbllokim iPhone 4 me Swisscom by daba97
4
by daba97
iPhone 4 ka ngecur ne logon e apple kur ndizet... by Kenshiro
1
by dendi
A ka Jailbreak per ios 5.1 Mu dhez Pa PC per iPhone 4 by Mark97
3
by Bledy
Absnithe nuk me hapet! by Mark97
2
by Bledy
iPhone 4 problem me rekuperimin e humbur!!! by DSH7
2
by Bledy
Ne lidhje me karikimin e Iphone? by durro
1
by dendi
iPhone 4 i zhbllokuar me SAM, dua te kaloj ne iOS 6 by Ervini
1
by dendi
Probleme me Notifications te iOS 5.0.1!! by Kenshiro
4
by dendi
Unlock by Mark97
1
by dendi
Downgrade by Mark97
4
by Mark97
iPhone i bllokuar tek logoja e apple ne ekran pas instalimit te nje tweak nga Cydia by jeti-ulqin
2
by jeti-ulqin
Redsn0w Downgrade per IPhone 4 by Mark97
1
by dendi
Si te bej restore nga 5.1 ne 5.0.1? by Mark97
4
by Mark97
iPhone i bllokuar tek logoja e apple by taoct
4
by Ndriqim
Zhbllokimi i iPhone 4 per ta perdorur pa Gevey Sim by Ervini
11
by the_lizard_king
Probleme me update nga 4.3.3 ne 5.0.1 by mirgin
5
by dendi
iPhone i bllokuar tek logoja e kafkes pas reset by adela
11
by dendi
Probleme me bllokime te app ? by Ndriqim
3
by the_lizard_king
iphone 4 i blere tek AMC update ne ios 5.0.1 by ichbin07
4
by ichbin07
version 5.0.1 baseband 04.11.08? by erduan
5
by the_lizard_king
Probleme me butonat e volumit by bobby
3
by dendi
WinSCP by Bledi
2
by Bledi
iphone4AMC by ichbin07
7
by dendi
PERSHENDETJE by edion
5
by dendi
1234