iPhone 4 Kontrata i skadon kete Muaj

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 4 Kontrata i skadon kete Muaj

Lor1k
Pershendetje,desha te pyes kam iphone 4 te cilin  e perdor me gevey sim,eshte ne versionin ios 5.0.1 modemfirmeware 4.10.01,kuptova qe kete muaj i kalon kontrata me operatorin qe eshte i bllokuar,kam lexuar neper forume dhe ca miq me kan thene qe pasi i kalon kontrata automatikisht behet Unlock me ane te  iTunes po nuk desha te provoj Restore pa me informuar dikush mire,Ju flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 Kontrata i skadon kete Muaj

dendi
Administrator
Nuk i bëhet unlock automatikish, mos i bëj restore sepse mund ta bllokosh. Kontakto kompaninë me të cilin është i bllokuar  iPhone nëse ato të ofrojnë unlock kundrejt një pagese ose falas.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 Kontrata i skadon kete Muaj

Lor1k
Po se gjej dot cfar kompanie eshte i bllokuar,me shkruan Carrier Lab 11.0 se gjej dot ? Kerkoja ne Google me nxjere Carrier Lab 11.0 AT&T ndoshta eshte me kete ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 Kontrata i skadon kete Muaj

dendi
Administrator
Nëse është AT&T, kjo kompani ka ofruar unlock falas deri para pak kohësh, por tani nuk e di a e ofrojnë më. Duhet të provosh t'i kontaktosh online nga faqja e tyre zyrtare.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 Kontrata i skadon kete Muaj

Lor1k
A si mund ta gjej me cfar operatori e kam te bllokuat ? Network:Carrier Lab 11.0
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 4 Kontrata i skadon kete Muaj

dendi
Administrator
Shiko tek kjo faqe http://www.imei.info/ ose provo të kërkosh në Google check imei për ndonjë faqe alternative.