iPhone 3gs nuk ndezet

classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 3gs nuk ndezet

besimm
Kam bere jailbreak iPhone 3GS me Greenp0ision dhe u ndez. Kam punuar dy dite shkelqyeshem por sot instalova vShare nga cydia dhe me kerkoi restartim te iphonit dhe une e ristartova. Por tash as nuk me ndezet me ngelet ne logon greenpoision gjate ndezjes dhe  kur e lidhi ne PC me shfaqet errori "USB Not recognized". Cka mund te bej. Kam provuar me shume kavo tjera, me shum USB port tjera madje edhe ne dy PC tjera por nuk ka ndryshim.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs nuk ndezet

dendi
Administrator
Provo të mbash shtypur butonin Home dhe Power sëbashku dhe shiko nëse përgjigjet apo jo. Provoje disa here ketë veprim. Nëse nuk përgjigjet mund të jetë edhe ndonjë problem Hardware.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs nuk ndezet

besimm
e kam provuar, por prap e njejta gje
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs nuk ndezet

dendi
Administrator
Mund të jetë edhe problem me Baterinë. Provo ta dërgosh në ndonjë servis
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs nuk ndezet

besimm
This post was updated on .
E provova ta nderroj baterinë por perseri i njejti problem. Nese eshte problem harduerik ateher cfare problemi mund te jete.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs nuk ndezet

dendi
Administrator
Varet, provo ta dërgosh në ndonjë servis ose të kontaktosh asistencën e Apple
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs nuk ndezet

besimm
kur  kyqi kavon ne PC iphone ndezet automatikisht por ngelet ne logon apple dhe nuk e njeh as iTunes as redsnow,  e gjith kjo ka ndodh vetem pas instalimit te aplikacionit "vshare" kur e kerkoj ristartimin e iphones
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs nuk ndezet

dendi
Administrator
Po zgjidhja kjo është: http://www.iphonealbania.net/2012/05/ja-cfare-duhet-te-beni-nese-iphone-ju.html 
Nëse iTunes e njeh, mund të provosh t'i bësh restore.