iPhone 3gs nuk me jep setitngs general pas instalimit të gjuhës shqipe

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 3gs nuk me jep setitngs general pas instalimit të gjuhës shqipe

ximi4031
This post was updated on .
Kam nje iPhone 3gs me software 4.3.3 dhe kam instaluar gjuha shqipe per ios nga cydia mirepo nuk funksiononte per software 4.4.4 dhe vendosa ta fshiej dhe nga ai moment me jane fshire te dhenat ne setings-general dhe nuk po di si ti kthej keto te dhena, nese mundeni te me ndihmoni ndokush pres ndihme
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone3gs nuk me jep setings,general

dendi
Administrator
Këto programet që pretendojnë se e përkthejnë gjuhën e sistemit në shqip, vetëm sa e prishin telefonin pasi bëhen nga amatorë që nuk e njohin mirë gjuhën e programimit.

Zgjidhja më e mirë është ti bësh restore, por në këtë mënyrë do të instalojë automatikisht iOS 6.0.1. Nëse nuk e ke iPhone 3GS të bllokuar me ndonjë kompani të huaj dhe e përdor pa problem me çdo lloj karte sim, të sugjerojmë ti bësh restore.

http://www.iphonealbania.net/2012/02/kendi-fillestareve-si-te-beni-restore.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone3gs nuk me jep setings,general

ximi4031
faleminderit shume