iPhone 3gs jailbreak nuk e aktvizoj dot

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 3gs jailbreak nuk e aktvizoj dot

daba97
This post was updated on .
Pershendetje,
 
kam bere restore te iphone 3gs te nje shokut tim dhe eshte bere update ne versionin 6.1.2 por per fat te keq iphoni eshte i bllokuar pasi provova ti bej jailbreak me ane te evasion nuk me lejon sepse thot se iphoni duhet te aktivizohet njeher.
Si munde ti bej jailbrak pa e a aktivizuar iphonin a ka ndonje menyr?

Faleminderit per mirekuptim...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs jailbreak

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs jailbreak

daba97
Faleminderit,

e provova por nuk ka sukses kur arij ne hapin e fundit  restore deshton, thot se nuk mund ti behet restore ketij iphoni...
 
Cfare mund te bej?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs jailbreak

dendi
Administrator
Mund të ketë problem me versionin firmware që krijon nëse iPhone është sim-locked. Provo t'i bësh restore dhe më pas jailbreak.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs jailbreak

daba97
Faleminderit shume e bera jailbreak por si tja bej qe ti punoj sim kartela,
Ka basement 05.16.08 a mund ta regulloj me ultrasnow fixer, ne qofte se jo ather a ka ndonje menyre tjeter...

Faleminderit..
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3gs jailbreak

dendi
Administrator
Lexo këtë artikull, pjesa e fundit besoj se të intereson ty: http://www.iphonealbania.net/2013/02/leshohet-ultrasnow-128-per-ios-61.html