iPhone 3GS zhbllokuar me ultrasn0w, nuk i vijne valet

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 3GS zhbllokuar me ultrasn0w, nuk i vijne valet

besimm
Pershendetje,
Pasi e bera iPhone-n tim 3GS me ios 6.1.2 baseband 06.15.00 duhej ta beja unlock. Ja instalova ultranow-in, carrier me eshte zhbllokuar aty shfaqet "Carrier 14.0" mirepo nuk i merr valet. Mbetet ne Searching...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ndihme

juliano28
Pershendetje!
Une jam 1 pjestar i ri ne kete form dhe doja te dija nese mund te me ndihmonit sepse kam marre nje iphone 3gs i cili ne fillim kishte ios 4.1 dhe i bera update ne verion 6.1.2 por tani nuk pa hapen valet e kartes sim.I kam provuar te gjitha metodat per ta zhbllokuar me ane te redsn0w versionin e findit duke ja ndryshuar edhe baseband qe tani eshte 05.13.04 por prap nuk po zhbllokohen valet.si dhe e provova duke instaluar nga cydia ultrasn0w fixer 6.1 dhe ultrasn0w 1.2.8 por prap me nxjerr ne ekran lart "no service".A mund te kete ndonje metode tjeter per ti zhbllokuar lavet e kartes sim ketij baseband 05.13.04
Ju faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS zhbllokuar me ultrasn0w, nuk i vijne valet

dendi
Administrator
In reply to this post by besimm
Duhet t'i bësh downgrade në një version më të vjetër të iOS nëse ke ruajtur SHSH-të pas për iOS 6.1.2 nuk punon Redsn0w dhe nuk i bën dot downgrade baseband 6.15.00 për të zhbllokuar valët me Ultrasn0w