iPhone 3GS problem me ndërrimin e baterisë!

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
SJ7
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 3GS problem me ndërrimin e baterisë!

SJ7
This post was updated on .
Pershendetje,para disa ditesh dikush tjeter i nderroi baterine 1 iphone 3gs,pasi origjinalja e vete iu fry tej mase dhe nxorri ekranin nga vendi,po edhe e reja me hapi probleme kshtu qe vendosa ta rregulloj vete ! Sapo mbarova procesin e zevendesimit,bateria ishte e shkarkuar natyrisht,pra telefoni i fikur,e vura ne karikim dhe cdo gje dukej ne rregull deri kur u ndez,ku pashe qe tani nuk e jepte shenjen ne forme rrufeje,dhe gjithashtu karikon shume ngadale (50 % gjate gjithe nates,kur mesa di une iphone 3gs i nevojiten rreth 4 ore per 1 cikel te plote). Ju ka ndodhur ndonjeher,dhe mund te me ndihmoni ? Faleminderit !
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS problem !

dendi
Administrator
Nuk na ka ndodhur ndonjëherë të ndërrojmë baterinë, por duke qenë se është jo origjinale Apple mund të ketë problem kompatibiliteti ose don një farë kohë që të fitojë ciklin e duhur dhe duhet lënë për një periudhë deri sa të shkojë 100%
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS problem !

besimm
mua me ka ndodhur. bateria nuk e ka pranuar karikimin si duhet. duhet ta zevendesosh me nje bateri tjeter. para se ta montosh duhet te sigurohesh qe bateria eshte e ngarkuar mbi 50 %