iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

classic Classic list List threaded Threaded
47 messages Options
123
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
This post was updated on .
PershenDetjee - Kam iphone 3Gs , 16Gb , iOS 5.0.1 . Tash Po Lidhnaa en Pytjen KonKreteee = Psee Sem Vin Njoftimet ,Viber Whatss app , Tango Etj .  Kur Te Kam ProGramin Mbyllur.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone 3Gs

dendi
Administrator
Ky është një problem që e kanë shumë iPhone 3Gs dhe është i lidhur në shumicën e rasteve me jailbrek. Ekziston një zgjidhje me programin Sam, por që tani nuk punon për të gjithë: http://www.iphonealbania.net/2012/04/si-te-rregulloni-njoftimet-push.html

Zgjidhja do të ishte një restore i plotë i iPhone dhe jo nga një backup i vjetër dhe kalimi në iOS 6.0.1. Por kjo nuk këshillojet nëse ke një iPhone sim-locked pasi mund të bllokohet.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
In reply to this post by besnik
Eee PerVoVaa Qysh em Thee Me Qatt Link, E Nala e Tash Spomm Dhezett ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

dendi
Administrator
Provo të mbash shtypur për 10 sekonda butonin Home dhe Power sëbashku dhe më pas provoje ta ndezësh.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
In reply to this post by besnik
Me u Dhez u Dhez Po Tash
Kamm Cingrron Diqkaa E Po Ma Qettt Me Ja Jep ni Kod Shka mii Boo a me ja jepp Qatt Kod.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
a Pom KallZon a joo :D
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

dendi
Administrator
In reply to this post by besnik
Nuk ka kod, ku ta jep kodin? Është mënyrë e vjetër siç ta thash më lartë dhe ka mundësi të mos punojë më për iPhone-in tënd! Të ngelet restore si zgjidhje nëse e ke iPhone të zhbllokuar nga fabrika dhe që punon me çdo kartë sim.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
Joo Nuk e kom Tee Zhbllokum Prej Fabrikee e Tash Qkaa Duhett Mej Boo ? .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
Mos Osht Ka maa Lyp Kodin Sii eka iphonii ,see une ekom pas PasWordin Sikur Andrroidi Me "Gjarper".
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

dendi
Administrator
In reply to this post by besnik
Është jailbreak që i bllokon njoftimet, ka një bug. Mund të presësh jailbreak për ios 6 më pas ti bësh update dhe të sistemosh edhe njoftimet, pasi tani mqs e ke të bllokuar nga fabrika nuk e zgjidh dot me restore pasi mund ta bllokosh.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
In reply to this post by besnik
O A,D,M Shkaa po ta mer Menjaa mee i Boo Tash ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

dendi
Administrator
Për njotimet e ke fjalën?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
Jo Per Qatt Kod e Pataa Fjalen Jaa Jepa Mee Bo Pom Bon ,tash a me Lidh me ituns A Po.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

dendi
Administrator
Çfarë kodi të kërkon, çfarë të shkruan? Futu në Cydia dhe fshije programin Sam më mirë.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
In reply to this post by besnik
heii A,D,M M'fal See Tlodha en  Natt Sontit , Tash e Mora Pre App Qat Programin ipusher Po Shkoj  "Test Push Notifacion"
Veq Po e Qet Please Wajt a Duhett me Prit Gatt Per mem KallZuu see a E Hidisaa Flm .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

dendi
Administrator
Jo nuk duhet të presësh si rregull, por me shumë mundësi nuk punon për iPhone-in tënd ajo metodë pasi tani ka kaluar shumë kohë dhe zhvilluesi i atij programi e ka lënë mbas dore.

Zgjidhja për të rregulluar njoftimet, është të kalosh në iOS 6, por më mirë të presësh jailbreak untethered pasi mund ta bllokosh.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
In reply to this post by besnik
E Me ja inStaluu iOS 5.1.1 A kom ProBlem TOnshii   Me NjoFtimett E App  
A.D.M
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

dendi
Administrator
Po tani nuk kalon dot në iOS 5.1.1 pasi të instalon automatikisht iOS 6.0.1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

besnik
Jo Jo po Thom me Quh Te Mjeshtrri See Vett Zdii ,e Thash Me ja Qitt Ajjj 5.1.1 e Tonshii mem Boo Njoftimett e app A Bon Ashtuh ?.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS nuk më vijnë njoftimet e Facebook, Viber, etj kur app është i mbyllur

dendi
Administrator
Nëse ke ndonjë mik që merr vesh mund të instalojë edhe iOS 6.0.1 me preserve baseband që të mos bllokohet iPhone dhe në atë mënyrë të sistemohen edhe njoftimet e aplikacioneve. Por të sugjeroj të presësh edhe pak, pasi për Krishtlindje mund të dalë edhe jailbreak untethered edhe iOS 6.1 që korrigjon çdo problem.
123