iPhone 3GS në recovery mode pas update në iOS 6

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 3GS në recovery mode pas update në iOS 6

tika korce
This post was updated on .
instalova ios 6 me ante te itunes ne iphone 3gs dhe tani nuk me ndizet me nxjer vetem shenjen e itunes. e lidh me itunes dhe me thote qe duhet ta bej restre ne fillim sepse eshte ne recovery mode per tu lidhur me itunes si mund tja bej
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: pershendetje

dendi
Administrator
Duhet ti bësh restore ose të provosh të dalësh nga recovery mode në këtë mënyrë http://www.iphonealbania.net/2011/09/si-te-dalim-nga-recovery-mode-qe.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS në recovery mode pas update në iOS 6

albi
In reply to this post by tika korce
ose provoje te dalesh nga recovery mode duke perdorur nje program qe quhet tiny umbrella ka nje buton qe thote exit recovery