iPhone 3GS ka mbetur ne logon apple.

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 3GS ka mbetur ne logon apple.

besimm
Pershendetje,

kam nje iphone 3gs me ios 4.2.1 dhe nuk me ndizet normailsht. Mbetet ne logon apple dhe me duhet ta ndez vetem me redsn0w me opsionin JUST BOOT. Kjo ka ndoshur kur e bera se pari 6.1 dhe pastaj 5.1.1. Me saktesisht pasi e bera ios 6.1 nuk mund ta aktivizoja dhe e ktheva ne ios 5.1.1 me redsn0w. Kur e bera ios 5.1.1 me futej automatik ne DFU MODE dhe tani qe e bera ios 4.2.1 me ngelet ne logon Apple. Cfare te bej
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS ka mbetur ne logon apple.

dendi
Administrator
Lexo një herë këtë artikull: http://www.iphonealbania.net/2012/05/ja-cfare-duhet-te-beni-nese-iphone-ju.html

Edhe përmbledhi të gjitha në një temë, mos hap shumë të tilla.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3GS ka mbetur ne logon apple.

besimm
Me falni, por e kemi pasur problemin te atille qe na u desh nje pergjigje shum e shpejt. Besoj qe na kuptoni edhe ju. Faleminderit per mirekuptim.