iPhone 3G nuk mbush!

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPhone 3G nuk mbush!

besimm
Pershendetje,

Sot pata problem me karikimin e iPhonit tim 3G. Deri me sot shume mire eshte karikuar, por sot kur e provova me nje karikues tjeter nuk punoi, tani nuk me mbush fare edhe me karikuesit tjere.
Kush ka ndonje foto ose skice se si mund te zgjidhet problemi.

Faleminderit,
Me Respekt
Mobil Shop "MobiPhone"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPhone 3G nuk mbush!

dendi
Administrator
Mund të ketë mbaruar bateria nëse iPhone është përdorur shumë. Provo ta lidhësh me kompjuterin, ta vëndosësh në DFU mode dhe t'i bësh restore. Nëse nuk punon mund të jetë problem hardware.