iPhone 3G

Diskuto me komunitetin tonë për gjithçka që ka të bëjë me iPhone 3G
Topics (21)
Replies Last Post Views
Nuk hap dot adresën e email-it në iPhone 3G by genti1
1
by Paranormal Attack
A mund të instaloj një program për iOS 4.2 në një iPhone 3G të bllokuar? by genti1
1
by Paranormal Attack
Si të instaloj Viber dhe WhatsApp në iPhone 3G? by Fisix
1
by dendi
Si të instaloj aplikacionin Facebook në iPhone 3G me iOS 4.1? by nesti22
1
by dendi
iPhone 3G nuk mbush! by besimm
1
by dendi
Error 1015 ! by besimm
2
by besimm
vShare ma bllokon telefonin! by besimm
1
by dendi
Viber si mund ta instaloj by besimm
1
by dendi
iPhone 3g me iOS 4.2.1 është shumë i ngadaltë, a mund të kaloj në 3.1.3? by kiki
2
by besnik
[Guida] Instaloni iOS 5 në iPhone 2G/3G dhe iPod Touch 1G/2G by iphonealbania
6
by dendi
Probkeme me zhbllokimin e iPhone 3G bb 5.15.04 by Ervini
3
by dendi
iPhone disable, kam harruar passwordin by Ervini
3
by dendi
A mund të instaloj version më të ri se 4.2.1 në iPhone 3GS? by Dibrann
2
by albi
Nuk më vijnë njiftimet e Viber, Messenger, Facebook nëse aplikacioni është i mbylllur! by albeni
7
by dendi
Task manager per iphone 3g by agondaku
1
by dendi
iPhone i bllokuar ne recovery mode dhe nuk njihet nga PC! by Little Mike
1
by dendi
Iphone 3g Notifications? by dardan.ar
8
by dendi
iPhone 3g ka mbetur ne restore mode dhe me error 1015 by dardan.ar
20
by dendi
iPhone 3G ka ngelur pa bateri dhe nuk ndizet me? by Lion
13
by dendi
Internet by Bledi
3
by the_lizard_king
Ndihme iPhone 3G nuk del nga Recovery Mode by Lion
8
by dendi