iPad nuk me ndezet

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iPad nuk me ndezet

besimm
Kam nje iPad dhe kur i jap qe te ndezet ai kerkon te karikohet, por ne fakt ai nuk karikohet fare! E bera jaibreak me redsnow, e bera restore me iTunes dhe me redsn0w, e bera just boot me redsnow por prap i njejti problem! Cfare te bej? Githashtu nuk jam i sigurt per iPad-in pasi nuk e di a eshte iPad 1 apo iPad 2, por vetem di qe ne itunes ne recovery mode me shfaqej qe versioni i fundit ishte 5.1.1 ???
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPad nuk me ndezet

dendi
Administrator
Vendose në DFU mode dhe provoje t'i bësh restore. Nëse nuk përgjigjet mund të jetë edhe problem hardware me baterinë.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPad nuk me ndezet

besimm
This post was updated on .
ja imei i ipad-it : 012224002851451

a mund ta shikosh se cfare ipad-i eshte dhe cilin firmware e preferoni ta bejme restore.

Tani nuk me kerkon ta karikoj, por me ka mbetur ne recovery mode pasi me heret provova ta beje restore me itunes dhe me shfaqi nje error, dhe kur tentoj ta bej tani restore me itunes me shfaqet errori (21) dhe (9), kurse me redsnow me shfaqet nje error ku thote "Find device in DFU mode instead recovery mode." keshtu diqka. Ju faleminderit per ndihmen.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPad nuk me ndezet

dendi
Administrator
Është iPad 3 kështu që versioni më i mirë është 6.1.2 që sapo është lëshuar, instalo dhe iTunes 11.0.2 dhe provoje t'i bësh restore. Për të zgjidhur error që të jep përdor iReb http://www.iphonealbania.net/2011/12/ireb-programi-qe-zgjidh-problemet-1600.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iPad nuk me ndezet

besimm
Faleminderit per ndihmen, Dendi. Më në fund e kuptuam qe iPad-i ynë ishte iPad1 3G+WiFi pasi që iTunes e njihte si iOS-i të fundit per kete iPad 5.1.1 . Pasi që ne arritëm ta ndeznim e kuptuam qe ky iPad eshte iPad1 3G+WiFi, kështu qe edhe ndihma jote ne nje menyre na ndihmoi per rregullimin e ketij iPad-i. Edhe njeherë Faleminderit per angazhimin tënd.