iPad

Seksion i dedikuar diskutimeve të ndryshme mbi iPad
Topics (12)
Replies Last Post Views
Si te instaloj whatsapp ne ipad 3? by beusaukut
1
by dendi
ipad mini ios 7.1.2 ne 8.1.1 by chedani
1
by chedani
Restore by Niko
0
by Niko
Cili është versioni i fundit iOS për iPad 3g + wi-fi by kiki
1
by dendi
Kame nje ipad2 dhe nuk me ndizet me del qe ta lidh me itunes by perparim
1
by dendi
iPad nuk me ndezet by besimm
4
by besimm
bera update OTA . A ndikon tek jailbreak by arbli17
2
by ihelper
Jailbreak iPad 3 me version ioS 6.0 by Johan
2
by Johan
Jailbreak për iPad 3 me iOS 5.1 by Johan
3
by dendi
Jailbreak ipad 2 by daba97
4
by daba97
ipad 2 problem me kartel by Ervini
3
by the_lizard_king
Si te besh Jailbreak hap pas hapi per iphone4s dhe iPad2 ne Windows per iOS 5.0.1 by JoL
0
by JoL