iOS 6 ne nje iPhone 4 me chip

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iOS 6 ne nje iPhone 4 me chip

Bledi
This post was updated on .
Pershendetje

Kam iphone 4 me chip me ISO 5.0.1 Jailbreak kam bere update me ane te iphonit ISO 6 e cila eshte 609 MB

A mund ta instaloj ISO 6 ka problem ?

Dhe nqs nuk me pelqen e mund ta kthej ISO 5.0.1 dhe si ?

Dhe te cydia si ti ruaj SSH ?

Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iOS 6 ne nje iPhone 4 me chip

dendi
Administrator
Jo mos e bej sepse mund ta bllokosh. Per siguri duhet te presesh sa te dale jailbreak untethered, por qe mund te doje pak kohe!