iOS 6

Këtu mund të flisni për gjithçka që ka të bëjë me iOS 6
Topics (16)
Replies Last Post Views
Për të kaluar në iOS 6.1.2, duhet të bëj thjeshtë update apo edhe restore? by Liberti
3
by bekim008
Downgrade nga ios6.1.3 në ios 6.1.2 by ichbin07
1
by dendi
iOS 6.1 (no service problem) by landi
4
by ihelper
iPhone 3GS më nxjerr Connet to itunes pas update iOS 6.1 by metig
1
by dendi
A ka jailbreak për iOS 6.1? by murat
2
by besimm
Downgrade IOS 6 ne IOS 5.1.1 by Bekimi
2
by besimm
Si të aktivizoj ios 6.1 pa sim card by kiki
7
by besimm
Probleme me update në iOS 6.0.1 by kiki
28
by dendi
Update në iOS 6.0.1 nga iOS 5.0.1 by Leonard Lama
1
by dendi
App Store crash pas update në iOS 6 by arlindkafeja
4
by dendi
io6 nuk me dalin numrat per thirrjet by arlind mazreku
4
by BlerOnY's
iPhone 3GS në recovery mode pas update në iOS 6 by tika korce
2
by albi
Probleme me fotot dhe aplikacionet pas instalimit të iOS 6 by vgjorga
5
by dendi
iOS 6 ne nje iPhone 4 me chip by Bledi
1
by dendi
si te krijoj IPSW 5.1.1 ? by Arber
3
by dendi
A funksionon normalisht iPhone me iOS 6 beta? by ichbin07
1
by dendi