iOS 5.0.1 crash

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iOS 5.0.1 crash

Kenshiro
ka nja 3 dite qe kam instaluar ios 5.0.1 dhe kam bere untethered jailbreak dhe qe atehere iphone me jep shume shpesh crash :SS ... fajin mund ta kene disa tweaks te cydia qe kam instaluar. shumicen e tweaks i hoqa por iphone vazhdon me ben crash :SS ka ndo1 zgjidhje pervec restore ??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iOS 5.0.1 crash

dendi
Administrator
Te them te drejten jailbreak i iOS 5.0.1 nuk eshte shume perfekt. Ndryshe nga versionet e tjera, ky version ka shume probleme.  Nese e ke bere jailbreak qe ne fillim, mund te provosh ta ribesh me versionin me te fundit te redsn0w. Po megjithate ka shume tweak ne Cydia qe japin crash, akoma nuk eshte stabilizuar.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iOS 5.0.1 crash

the_lizard_king
Administrator
In reply to this post by Kenshiro
Provo të updatosh Corona tek versioni 1.0.5
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iOS 5.0.1 crash

Kenshiro
In reply to this post by Kenshiro
E rregullova problemin ... e kishte problemin 1 tweak ne Cydia(Statusbarseconds). Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iOS 5.0.1 crash

the_lizard_king
Administrator
Ka probleme ky jailbreak per ios 5 dhe programet e cydia konfliktojne ndonjëherë.