iMessagge

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iMessagge

theshqiprons
Tek  iPod Touch 4G me Verzion 5.0.1 nuk e kuptoj qfare funksioni ka ky Program ''iMessagge"

Kisha kerku sqarim ju lutem!
iPhoneAlbania.Net
Vendi ku shqiptaret diskutojne per Apple ...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iMessagge

the_lizard_king
Administrator
iMessage kërkon një lidhje me rrjetin 3G ose umts ose gprs. Për ta aktivizuar duhet në fillim ta aktivizosh ne ipod touch. dmth ipod qe ka një modem brenda sepse per tu aktivizuar, imessage ka nevoje per lidhje me rrjetin telefonik ose wifi.
Shko me pas tek settings-> message-> imessage(aktivizoje). kur e aktivizon do te kerkoje nje email dhe pswd. duhet te futesh emailin qe ke perdor per tu rregjistruar tek i tunes.
pasi fut keto te dhena te hapen disa menu poshte dhe shko tek "Ricevi su" ose "Recive to" dhe ne rasti e ipod touch duhet të lesh si akount per te marre msg, akountin e itunes qe fute me siper ose nje adres emaili tjeter.
ky eshte aktivizimi. pastaj qe ta perdoresh, sms me imessage nisen automatikisht nqs serverat e apple shikojne qe ai personi qe do i dergosh sms ka imessage, perndryshe e con me pages sms.