iCloud nuk me ruan te gjitha kontaktet

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

iCloud nuk me ruan te gjitha kontaktet

klaos
This post was updated on .
pershendetje....ne icloud nuk me ruhen te githa contacts po vetem nje pjese e tyre...ca duhet te bej na nji gje?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iCloud nuk me ruan te gjitha kontaktet

dendi
Administrator
Shko tek Settings - pastaj iCloud - dhe zgjedh kontaktet nga opsionet. Tani mund te vendosesh nese deshiron ti zevendesosh apo bashkosh kontaktet me ato qe ke ruajtur me pare ne iCloud.

http://www.iphonealbania.net/2012/06/si-te-beni-backup-te-kontakteve-kendi.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iCloud nuk me ruan te gjitha kontaktet

klaos
e kam bere ket gjith ato here...po prap nuk ruhen ne icloud ruhen vetem ne iphone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iCloud nuk me ruan te gjitha kontaktet

dendi
Administrator
Kontrollo mire, se mos ke gabur ndonje gje ne krijimin e accountit iCloud
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iCloud nuk me ruan te gjitha kontaktet

klaos
Po ca mund te kem gabuar dhe ca mund te bej qe ta ndreq?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iCloud nuk me ruan te gjitha kontaktet

dendi
Administrator
Shiko, provoje një herë ta fshish backup-in nga iCloud dhe të krijosh një të ri nga fillimi se mos nuk ta jep më atë problem. http://www.iphonealbania.net/2012/01/kendi-fillestareve-si-te-fshini-nje.html