iCloud

Diskutime rreth iCloud, rreth përdorimit dhe problemeve të ndryshme!
Topics (2)
Replies Last Post Views
Qysh mi nxerr fotot nga icloud by Lani
0
by Lani
iCloud nuk me ruan te gjitha kontaktet by klaos
5
by dendi