e kam iphoni 4s po kam problem me numrat

classic Classic list List threaded Threaded
18 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

e kam iphoni 4s po kam problem me numrat

burim_zh
pershendetje e kam iphonin 4s edhe e kam ba unlock me gevey me version 6.1 kur po me thirr dikush po ma qet vetem numrin jo edhe emrin prej atinve numrave qe i kam te rrigjestruem ne telefon apo edhe une kur po e kqyri thirrjen e humber vetem numrin po ma qet jo edhe emrin a muni dikush mem tregue se pse
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: e kam iphoni 4s po kam problem me numrat

dendi
Administrator
Duhet ti regjistrosh numrat me prefiks përpara.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: e kam iphoni 4s po kam problem me numrat

burim_zh
i kam rigjistrue me prefiks amo prap nuk po ban
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: e kam iphoni 4s po kam problem me numrat

dendi
Administrator
Provoje njëherë të regjistrosh të njëjtin numër për një kontakt një herë me prefiks dhe një herë pa prefiks dhe shikoje të del emri?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: e kam iphoni 4s po kam problem me numrat

burim_zh
flm per pergjigjen pe baj edhe kur pe rigjitstroj po ma qet emrin po kur pom thirr qaj numer ne telefon nuk po ma qet emrin prap vetem numrin pe tregon
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: e kam iphoni 4s po kam problem me numrat

dendi
Administrator
Provo t'i bësh restore iPhone me iTunes dhe ta konfigurosh si iPhone të ri. Nëse nuk ta bën më si problem më pas mund të kalosh backup-in me të gjitha materialet që ke ruajtur.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: e kam iphoni 4s po kam problem me numrat

desa
In reply to this post by burim_zh
duhet te regjistrosh psh +377044 edhe 044 edhe +37744 ne tri menyrat duhet te regjistrohet secili numer
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

problem me Contact Names

rentton
In reply to this post by burim_zh
kam kalu ne verzioni te ios 6.1.2  dhe nuk me dalin emrat se kush me therret...me ndimon ju lutem ose me thoni naj totorial ne youtube....pres pergjigjen tunaj....tung
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me Contact Names

rentton
telefoni eshte iphone 4 me givej
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me Contact Names

rentton
In reply to this post by rentton
pse nuk ktheni pergjigje kerkush bre
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me Contact Names

desa
duhet te regjistrosh psh +377044 edhe 044 edhe +37744 ne tri menyrat duhet te regjistrohet secili numer
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: problem me Contact Names

rentton
per ata qe kan iphone 4 ose 4s me sim give e vetmja menyre eshte kjo dhe 100 % e sigurt
1. Your iPhone has to be jailbroken and to have Cydia installed.
2. Open Cydia and install iFile.
3. Close Cydia and open the installed iFile.
4. Navigate to: /System/Library/Frameworks/UIKit.framewo­rk/PhoneFormats
5. Click on the UIMobileCountryCodes.plist and open it with Text Viewer.
6. Click Edit on the top left corner.
7. Change the 202 to 001 just do it and dont care about ur country code do it 001
8. Change the gr to (your country 2 letter code e.g. it for Italy, fr for France)
for more info about CALLING CODES find here [ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_... ].
9. Save and close iFile. Reboot your iPhone


ose vidion per ma sigurt une e kam ber dhe me punon 100 % ju keshilloj dhe juve...tung
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: e kam iphoni 4s po kam problem me numrat

burim_zh
In reply to this post by dendi
dendi  flm per pergjigjen tende po nuk bajke e kerkoj falje qe skam mujt ma eret me falemenderue

me respekt Burimi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphone 4s

kiki
In reply to this post by burim_zh
Prsh: kur m'thirr dikush ne tel nuk me del emri edhe pse e kom tregjistrun, mdel veq numri. Qysh muj me nreq flm?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4s

dendi
Administrator
Provo të lexosh këtë guidën, mund të ndihmojë! http://www.iphonealbania.net/2013/03/nuk-ju-del-emri-i-personit-qe-po-ju.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4s

kiki
Po un qe perdori operatorin vala 900 te kosoves far duht tshkruaj se me (al) nuk funksionon. Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4s

dendi
Administrator
Provo të shkruash inicialet e Monako apo Slloveni, nuk e di se prefiksin e cilit shtet përdor vala.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4s

andi.jom
This post was updated on .
In reply to this post by dendi
Pershendetje,
Per ata te cilet ende kane te njejtin problem, sot me ne fund e gjeta zgjidhjen. (E provova ne iOS 6.1)
Para se te ndiqni guiden e renttonit duhet te instaloni nje program na cydia.
Pra:
1. Hape Cydia dhe kerko: CallerID-Format Fix iOS 5.x
2. Installo programin nga Cydia dhe bej respring iphone.
pastaj guida e rentton:
3. Hape iFile
4. Navigo tek: /System/Library/Frameworks/UIKit.framewo­rk/PhoneFormats
5. Kliko mbi UIMobileCountryCodes.plist dhe hape me Text Viewer
6. Kliko EDIT ne anen e majte larte.
7.  Ndrysho numrin 202 ne 001
8. Ndrysho dy shkronjat perfundi numrit nga gr (ne dy shkronjat e vendit tuaj, psh. al per shqiperine, it per italine, mc per vala ne kosove, si per ipko ne kosove)
9. per me shume informacione per codet viziotni : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ISO_country_codes
10. Ruaje dhe mbylle ifile. Risarto iphone.
Shpresoj t'ju kem ndihmuar sado pak. Une e kam provuar dhe funksionon.