cydia update not executed

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

cydia update not executed

florioni_14
This post was updated on .
pershendetje,
doja tju pyes rreth Cydias kto kohet e fundit nuk po me ben update.Kam instaluar cydia dhe Ios 6.1 me evanders sipas guides tuaj dhe cdo gje shkoi ne rregull.po pak dite me vone cydia nuk me perditsohej dhe me tregonte qe serverat ishin shume te ngarkuar per shkak te download qe beheshin.
po akoma cydia vazhdon te mos perditsohet dhe me thote' you exeeded the number of package names this APT is capable of'
ju lutem me jepni ndonje keshille si te veproj?
te bej iphone restore dhe te instaoj prape cydian,apo ndonjedicka tjeter.
Flm
Flori

nabble_img src="IMG_1563.png" border="0"/>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: cydia update not executed

ihelper
aty ne cydia e ki sources bigboss repo fshije qato edhe bonja ni restart tel edhe munesh prap me instalu at source