cfare iphoni kam?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

cfare iphoni kam?

ani
pershendetje, si ta kuptoj cfare Iphoni kam 4 apo 4 s? flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: cfare iphoni kam?

dendi
Administrator
Nese ke Siri atehere ke iPhone 4S, plus dallohet edhe nga antena e jashtme. iPhone 4S, anash siper butonit qe aktivizon dhe c'aktivizon dridhjen ka nje vize qe eshte antena.