cbllokim i Iphone 4 version 5.0.1 (9A405)

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

cbllokim i Iphone 4 version 5.0.1 (9A405)

ani
Ju lutem a mund te na thoni nese ekziston mundesia per te cbblokuar keta tel, pra te perdoren me karte shqiptare??? ne nje pjese te forumit qe me humbi spo e gjej ta postoj thote qe eshte e mundur me jail.., nga nje eksperience personale etj..ju lutem na sqaroni pak mundet apo jo? faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: cbllokim i Iphone 4 version 5.0.1 (9A405)

dendi
Administrator
Nese e perdor me chip edhe ke version te baseband 04.11.08 e vetmja menyre qe ta besh te funksionoje eshte te zhbllokosh imein. Nese ke version tjeter te baseband mund ta zhbllokosh pa problem duke i bere preserve baseband
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: cbllokim i Iphone 4 version 5.0.1 (9A405)

ani
ku mund te vi te gjej nje zgjidhje per cbllokimin meqe ekzistoka mundesia, ne cfare adrese? flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: cbllokim i Iphone 4 version 5.0.1 (9A405)

the_lizard_king
Administrator
Na shkruaj në email dhe te japim kontaktin info@iphonealbania.net ,se sa kushton nuk e dimë sepse nuk i bejme ne por me sa dime gjithsesi merr prasysh që kushton mbi 80€ unlock i imei.