bera update OTA . A ndikon tek jailbreak

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

bera update OTA . A ndikon tek jailbreak

arbli17
iPad 3 kam bere update OTA pasi nuk e dija. Desha te dija a ndikon ne jailbreak dhe se cfare lidhje ka me downgrade. Pasi lexova per ndikimin qe mund te kete shkarkova ipsw per ipad3 . A mund te me tregoni si mund ta perdori ne restore kete apo thjesht te vazhdoj me updatin qe bera overtheair ?
Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bera update OTA . A ndikon tek jailbreak

dendi
Administrator
Mund të vazhdosh edhe thjeshtë me OTA, ose me restore klikon tek Shift në Windows ose Alt në Mac dhe më pas tek butoni restore në iTunes dhe të del një dritare ku mund të zgjedhësh file-in që ke shkarkuar dhe ti bësh restore direkt.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bera update OTA . A ndikon tek jailbreak

ihelper
In reply to this post by arbli17
Jo nese e ki bere update OTA mos e bon jailbreak , bonja me pc se te prishet.