Zhbllokimi me ane te IMEI

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Zhbllokimi me ane te IMEI

gerikolgega
http://www.officialiphoneunlock.co.uk  pershendetje! Pashe kete faqen tuaj dhe mu duk nje ide shume e mire por kam nje problem sepse dua te zhbllokoj iphonin tim por nuk di cfare network te zgjedh. A me ndihmoni dot?  
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Zhbllokimi me ane te IMEI

dendi
Administrator
Provo të kontaktosh me këtë faqe http://unlock.iphonealbania.net/ nëse ato arrijnë të gjejnë edhe me çfarë kompanie është i bllokuar iPhone-i yt.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Zhbllokimi me ane te IMEI

albani
In reply to this post by gerikolgega
kush ka iphone me swiscom 13 euro e zhbllokoj une a orange 45 euro kush o i interesum net um lajmrohet te psycho-banii@hotmail.com nashta nuk lejohet me bo marketing ktu po thash tju lajmroj kush o i interesum mundet edhe ne numrin e telefonit 044-782-107