Zhbllokim per iphone 4

classic Classic list List threaded Threaded
14 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Zhbllokim per iphone 4

besimm
This post was updated on .
te nderuar miq, kam nje iphone 4G ios 6.0.1 nga kompania sunrisse ,nga zvicrra, me baseband 04.12.02, a kam ndonje mundesi qe ta zhbllkoj qe te me bej me te gjitha sim kartelat, shpresoj se do te me ndihmoni me ndonje pergjigje
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

besimm
iphone eshte i dalur nga kontrata qe ka qen me sunrise-n. imei: 012535006640834. Ju lutem na ndihmoni si ta zhbllokojme.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

dendi
Administrator
Zgjidhja e vetme është që të zhbllokosh IMEI kundrejt një pagese. Mund të kontaktosh direkt kompaninë Sunrise ose mund ta bësh nga ndonjë faqe interneti që e ofron këtë shërbim. Për më tepër mund të lexosh këtë artikull: http://www.iphonealbania.net/2012/07/unlock-zgjidhjet-e-mundshme-per.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

besimm
a mund te ma jepni ndonje menyre qe te kontaktoj direkt me sunrise-n?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

dendi
Administrator
Provo njëherë tek faqja e tyre zyrtare ti kontaktosh.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

besimm
A mund te na jepni e-mailin e sunrise-s sepse nuk mund ta gjejme.A ka pasur sukses kjo metod sepse iPhone tim i ka skaduar kontrata. Dhe a mund te di se sa kushton kushton kjo metode.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

kushtrim
une e kam me A1 austri dhe i skadon kontrata me 17 prill a e din a me xhbllokohet vet apo duhet te paguaj
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

dendi
Administrator
Kontakto kompaninë nëse e bën pa lek, por vështirë.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

kushtrim
A ka ndonje program qe e rregullon safarin , maps , email  etj . Se kur te shymi iphonin me nuk me bejn
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

dendi
Administrator
Provo ti bësh restore nga fillimi me iTunes
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

kushtrim
Po nese i boj restore me kerkon karten origjinaale te iphonit sepse e kam sim lock
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

dendi
Administrator
Provoje me Sn0wbreeze duke ruajtur basebandin të krijon një costum iPSW nëse ke iPhone 4 ose 3GS
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: zhbllokim per iphone 4G

besimm
In reply to this post by dendi
te nderuar miq kam nje iphone 4g me ios 4.3.3 me bb 4.10.01  ende nuk i ka skaduar kontrata por nuk e di carrieren ku eshte i bllokuar a mund ta bej unlock ne ndonje menyr tjeter pasi qe nuk i ka ios-in e rritun edhe bb nuk i ka te ndryshuara.

 faleminderit per mirkuptim