Viber si mund ta instaloj

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Viber si mund ta instaloj

besimm
Pasi viberi ka bere update un nuk mund ta instaloj ate ne iphonen tim 3G.
Kam marre shum viber-a nga interneti por pasi i instaloj ato nuk me hapen.Me sakte me hapen dhe menjeher me mbyllen. Cfare te bej??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Viber si mund ta instaloj

dendi
Administrator
Ky është një problem i pajisjeve të vjetra pasi nuk suportohen më nga aplikacionet e ndryshme. E vetmja zgjidhje mund të jetë të instalosh një version më të ri të iOS të modifikuar. Mund ta provosh në këtë mënyrë: http://www.iphonealbania.net/2012/12/si-te-instaloni-ios-6-ne-pajisje-me-te-vjetra-si-iphone3g.html