Viber nuk me funksionon

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Viber nuk me funksionon

Bledi
This post was updated on .
Kam pasur dikur Viber ne iphone 3G dhe me funksiononte shume mire

Tani te Iphone 4 me instalohet por te lista e kontakteve nuk me dalin miqte qe kane viber sms nuk i dergoje dot

Kam 3 dite qe e fshije viberin e instaloj prap po njesoj

Cfare mund te kete ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Viber

the_lizard_king
Administrator
A te ka ardhur mesazhi me kodin per ta aktivizuar?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Viber

Bledi

Jo me ka rene tel dhe me kane dhene nje kod

 

Sms nuk me ka ardhur

 


From: the_lizard_king [via Forum iPhone Albania] [mailto:[hidden email]]
Sent: Tuesday, February 14, 2012 2:22 PM
To: Bledi
Subject: Re: Viber

 

A te ka ardhur mesazhi me kodin per ta aktivizuar?


If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:

http://forum-iphone-albania.630.n6.nabble.com/Viber-tp4468636p4468805.html

To unsubscribe from Viber, click here.
NAML__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 6793 (20120113) __________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.

http://www.eset.com
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Viber

the_lizard_king
Administrator
atehere aktivizoje me ate kodin dhe prit derisa te behet aktive. ndonjehere vonohet per ta aktivizuar
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Viber

Jimmy
In reply to this post by Bledi
Kliko ne no code
iPhone 4