Upgrade Iphone 3GS 5.1

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Upgrade Iphone 3GS 5.1

avdylgashi
Pershendetje, a mund te mi tregoni te gjitha hapat qe duhet te ndjeke qe ta bej Iphone 3gs update ne 6.1.1 (apo cilindo version qe eshte tani me i ri),.

Ne momentin qe e bej update kur duhet ta regjistrosh telefonin si te ri, ai nuk e njeh karten.. ne at rast qduhet te bej. ??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Upgrade Iphone 3GS 5.1

besimm
mund ta besh me itunes update por nese e ke iphone-n factory unlocked perndryshe duhet ta kesh sim karten origjinale te kompanise se saj.

menyra me e mire nese e ke locked iphone, beje update duke ja ruajtur baseband-in, pra duke e krijuar nje ipsw me  redsnow, dhe pastaj update me itunes me shift+restore, dhe pastaj ta aktivizosh me karten origjinale te karrieres.

kerko ne www.iphonealbania.net se si te kalosh ne ios 6 duke ruajtur basebandin

shpresoj te kem ndihmuar.

Me Respekt: Mobil Shop "MobiPhone"