Update to iOS 6.1 with SAM

classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Update to iOS 6.1 with SAM

Kenshiro
Pershendetje,
Kam iPhone 4 me ios 5.0.1 baseband 4.11.08 te zhbllokuar me SAM.
Dua te bej update ne iOS 6.1 dhe doja te dija nqs eshte e sigurt qe baseband i ios 6.1 mund te zhbllokohet prap me ane te SAM... nqs jo po e bej me baseband preservation ...
Flm.
SJ7
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Update to iOS 6.1 with SAM

SJ7
Me mir esht qe mos ta besh fare 6.1 per momentin,ose me baseband preservation,vetem mos harro te ruash SAM Tickets
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Update to iOS 6.1 with SAM

Kenshiro
SAM tickets i kam te ruajtura. Nuk ia vlen iOS 6 ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Update to iOS 6.1 with SAM

klevilucky
In reply to this post by Kenshiro
edhe une te njejtin iphone me ty kam dhe une 5.0.1 me baseband 4.11.08.si eshte kjo metoda me baseband preservation,mund te ma shpjegoni ju lutem?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Update to iOS 6.1 with SAM

Kenshiro
Duhet te shkarkosh snowbreeze 2.9.8 (i fundit) dhe firmware ios 6.1. me ane te snowbreeze krijon nje firmware 6.1 ne menyre qe mos ti japi update basebandit. pastaj duhet ti japesh restore nepermjet itunes me kte firmware qe ke krijuar ... pastaj duhet te besh jailbreak me "evasion" dhe te fusesh "activation tickets" qe te zhbllokosh prap iphonin... duhet te kete ndonje guide ktu te iphonealbania ...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Update to iOS 6.1 with SAM

klevilucky
po ti a e bere kete,dhe a doli me sukses?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Update to iOS 6.1 with SAM

Kenshiro
Jo akoma se nuk e di a esht e sigurt ...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Update to iOS 6.1 with SAM

klevilucky
ok.po presim edhe nja ca dite ishalla po del ndonje lajm i mire.