Update iPhone4 me Gevey-SIM!!!

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Update iPhone4 me Gevey-SIM!!!

theshqiprons
Admin, dua te falenderoje personalisht per ato qe beni, dhe mbi te gjitha FALEMINDERIT qe keni nerva dhe kohe per tu kushtuar te gjitheve.
Respekt per juve.

Kisha nje pyetje!
Kam nje Iphone 4 me Version 4.3.4 dhe deshiroj ta beja UPDATE ne versionin e fundit [pra 6.1] por nga artikujt qe kam lexuar, kam frike se mos e bllokoj Baseband!
iPhone nuk eshte unlock!
Faleminderit.

Mund te me sygjeroni ndonje menyre, apo edhe ne nje artikull keni thene qe do t'ia kushtoni ketij problemi!

Suksese.
iPhoneAlbania.Net
Vendi ku shqiptaret diskutojne per Apple ...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Update iPhone4 me Gevey-SIM!!!

dendi
Administrator
Tani për tani nuk duhet ti bësh update pasi Evasi0n nuk e ka opsionin për ruajtjen e baseband. Duhet të presësh realizimin e një verisoni të Redsn0w për iOS 6.1 ose ndonjë programi tjetër. Përveç kësa duhet të informosh edhe për Gevey Sim që ke në përdorim pasi nuk është vetëm baseband problemi por dhe iOS 6, nuk është 100% që punon. Pra është pak e komplikuar, gjithsese të presim, shpresojmë për një zgjidhje.